Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png
Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

Wij zijn xubliem

bgvisiepng.png

Onze Visie

Xubliem is een coöperatie van schoonmaakgroothandels in de Benelux. Stuk voor stuk bedrijven die het prima voor elkaar hebben. Met een eigen klantenkring en soms gespecialiseerd in een branche zoals de zorg, de horeca of de industrie.
Drie van de stichtende leden; Avodesch, Breman en GROS, besloten in 2017 verder te kijken dan het eigen bedrijf lang is en richten de Coöperatieve Inkoopvereniging Xubliem op. Zo is Xubliem ontstaan. Meerdere collega’s hebben zich sindsdien aangesloten. Het mag duidelijk zijn dat het vormen van een coöperatie inkoopvoordelen biedt, voordelen die ten goede komen aan onze klanten.

Dat is zeker niet het enige idee achter Xubliem. Er is een vracht aan kennis en ervaring opgebouwd bij elk bedrijf, elk lid committeert zich aan het delen ervan. Daarmee vormt Xubliem een brug tussen de leden, leveranciers, onze klanten en zeker ook de eindgebruiker.

Wij zijn bij Xubliem van mening dat die eindgebruiker een podium verdient. Zij zijn degenen die met onze producten werken en ons kunnen voorzien van informatie over de voor- en nadelen van het product dat wij aan hen leveren. Positief is welkom, maar negatief ook, want daar kunnen we met zijn allen van leren en een verbeterproces in gang zetten.

Wie wij zijn,
is bepalend
voor hoe wij
ons uiten.