Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png
Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

xubliem producten

bgvisiepng.png

Xubliem producten

De wereld van schoonmaak en hygiëne is dynamisch en breed. Van de disposables schoonmaakdoekjes tot de meest geavanceerde (robot)schoonmaakmachines en alles daar tussenin.
Probeer in dat gigantische assortiment het juiste product maar eens te vinden dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van rentabiliteit, veiligheid, duurzaamheid en ergonomie. Ook daar heeft Xubliem een taak. Onze klanten mogen ervan uitgaan dat wij een strenge selectie hebben toegepast langs de lat van alle eerdergenoemde eisen. Alleen als het licht op groen staat, komt het product terug in het Xubliem-assortiment.
Informatie en Uitleg
Het allerbeste product kan alsnog een mislukking zijn als het niet goed wordt gebruikt. Dosering, om maar eens een voorbeeld te noemen, is iets wat volkomen duidelijk moet zijn. Xubliem wil zich daarom op de eindgebruiker richten en alle mogelijke digitale en traditionele middelen inzetten om de eindgebruiker te voorzien van de juiste informatie en uitleg.
Natuurlijk is er uitgebreide informatie van de fabrikant, maar Xubliem wil dit graag inzichtelijk en zo nodig toegankelijker maken voor die eindgebruiker.
Acties
Dit inkoopkracht van Xubliem heeft al als voordeel dat de beste A-merkproducten tegen concurrerende prijzen kunnen worden aangeboden. Er is nog een voordeel. Door een aantal keren per jaar extra hoeveelheden in te kopen, kunnen we specifieke, veelgevraagde producten tegen prijzen aanbieden waardoor onze klanten nog rendabeler kunnen werken.

Door de kennis onder onze leden, kunnen wij uitstekend bepalen waar de markt om vraagt en daar onze acties op aanpassen. En we blijven natuurlijk altijd luisteren naar de signalen van onze klanten zodat we samen tot het beste aanbod komen.