Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png
Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

boxblack.png

Even voorstellen aan

onze Xubliem Leden
bgvisiepng.png

BREMAN

Breman is met ruim 30 jaar ervaring de schoonmaakgroothandel en adviseur in Franeker, Hoogeveen, Venlo en Waddinxveen. Met deze landelijke dekking zit Breman binnen een uur overal waar die wil zijn. Klanten genieten bij Breman niet alleen van een snelle service, maar ook van een compleet assortiment.

GROS

GROS hygiëne & schoonmaaksystemen is een schoonmaakgroothandel met een prachtige familiegeschiedenis. Algemeen directeur John Janssen begon in het jaar 2000 in het bedrijf dat door zijn vader in 1979 was opgericht. “Ik heb daar de eerste tien jaar meegelopen om ervaring op te doen en in 2019 heb ik het bedrijf overgenomen.
Print

hijman

In 1906 stond Simon Hijman schoonmaakartikelen te verkopen op de markt. Het geeft aan dat Hijman Schoonmaakartikelen een van de oudste familiebedrijven in Nederland is. “We zijn een trots bedrijf”, zegt algemeen directeur Roland Wink. “We doen waar we goed in zijn en dat is het beleveren van schoonmaakbedrijven, horeca, ziekenhuizen, fitnesscentra, productiebedrijven en zo nog meer branches.”

SALUBRIS

“Wij zijn een totaalleverancier voor de schoonmaak”, trapt operationeel manager Filip Peeters af. “Wij beseffen meer dan ooit dat we ook een maatschappelijke rol te vervullen hebben. Als familiebedrijf sinds 1980, kiezen we resoluut voor een lange termijnvisie voor onze toekomstige generaties”.

PROEQUIP

ProEquip is een professioneel bedrijf dat op 1 januari 2007 werd opgericht door Gerd Renerken. Hij vertelt er graag over: “Sinds de oprichting hebben we een voortdurende ontwikkeling doorgemaakt, zowel in de uitbreiding van het bedrijf als op milieugebied. Als gevolg daarvan zijn we in 2014 verhuisd naar een nieuw gebouw met showroom in Wandre”.

WESKA

Weska is een familiebedrijf dat in 1967 is opgericht. Het waren oorspronkelijk drie schoonmaakbedrijven die in de glasbewassing werkten. Ze kwamen op het idee om gezamenlijk materiaal in te kopen en niet veel later zijn ze een winkeltje begonnen. Eén van die drie was de familie Kalkman, nog steeds is deze familie eigenaar van Weska.