Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png
Logo3-Xubliem-Kristal-rgbsite.png

Xubliem de verbinder, de brug.

boxblack.png

Even voorstellen aan

onze Xubliem partners
bgvisiepng.png

ESSITY

Essity is a leading global hygiene and health company. We are dedicated to improving well-being through our products and services.

NUMATIC

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen/-middelen. Naast de wereldberoemde Henry produceren we in onze fabriek in Chard o.a. schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen.

PAARDEKOOPER

In 1919 opent J.C. Paardekooper een boek- en papierhandel in Rotterdam. Met groot succes, want vier generaties en diverse overnames later is ons familiebedrijf een wereldspeler in de verpakkingsmarkt. Er is in ruim honderd jaar tijd veel veranderd, behalve onze instelling.

WECOVI

Wecovi is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1971. Met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk, beschikt Wecovi over 50 jaar nationale én internationale ervaring. Hierdoor weten wij de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen….

WEPA

De WEPA-groep werd in 1948 opgericht in Arnsberg, in het Duitse Ruhrgebied, als Westfälische Papierfabrik. Aanvankelijk was het een handelsonderneming, later werd het een verwerkingsbedrijf en sinds 1958 produceert WEPA hygiënepapier.

WERNER & MERTZ

Opgericht in 1971 en is de pionier in duurzame en efficiënte schoonmaak- en reinigingsproducten voor sectoren zoals schoonmaakdienstverlening, voeding, gezondheidszorg, horeca en voedselverwerking. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee belangrijkste Europese merken van de Professional-afdeling.

vileda

Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, HoReCa en cleanroom reiniging.